Josif Pančić

Упис првака

Упис деце у први разред за школску 2020/2021.годину.

Опширније

Завршни испит

Информације за осмаке поводом завршног испита.

Опширније

Ученички парламент

Ученички парламент бави се важним питањима из школе.

Опширније

Такмичења

Резултати школских, општинских, градских и републичких такмичења.

Опширније

Најновије вести

Ученици који ће похађати продужени боравак Ученици који ће похађати продужени боравак Поштовани родитељи, Списак ученика који ће похађати продужени боравак у школској 2020-21.години можете да видите у приложеном документу.
Упутство за поступак приговора на прелиминарне резултате Упутство за поступак приговора на прелиминарне резултате Поштовани родитељи, По календару уписних активности, уторак 23.јун 2020.године је дан када родитељ има право да уложи приговор на резултате испита.
Упис првака Упис првака Поштовани, Апликација за заказивање термина код психолога и педагога на Еуправи, за родитеље који су примљени у нашу школу преко захтева, још није доступна.
Обавештење о почетку рада продуженог боравка за ученике чији су родитељи исказали потребу Обавештење о почетку рада продуженог боравка за ученике чији су родитељи исказали потребу Поштовани родитељи, од понедељка 11.маја 2020.године започиње рад неколико малих група продуженог боравка. То ће бити ученици школе који су и пре епидемије похађали продужени боравак у школи. Односи се само ...
Уџбеници и литература Уџбеници и литература Школска година 2020/21 ПРВИ РАЗРЕД НАЗИВ УЏБЕНИКА ИЗДАВАЧ АУТОРИ Српски језик Буквар „Игра словима“ Читанка „Различак“ Klett Зоран Гаврић, Мирјана Ковачевић Радмила Жежељ ...

Представа "Блејоманија"

 

 

За дан школе 17.04.2010. припремали смо представу “Блејоманија”. Са пробама смо почели у фебруару. Пре ове представе смо планирали другу представу о Јосифу Панчићу, али смо и ми и учитељ Зоран (сценариста) ипак одлучили да променимо представу и направимо нешто духовитије. Заиста нам је и успело. Нова представа је имала мање глумаца и потпуно другачију причу. За разлику од прве планиране представе, ова је била шаљивија и занимљивија.

 

 

ЛИЦА:

1. Овца Белка – Катарина Арнаутовић VII1
2. Овца Шиљеже – Маша Цветановић VII1
3. Овца Рујка – Ана Димитријевић VII1
4. Учитељица – Милица Јовановић VII1
5. Мама овца – Катарина Јеремић VII6
6. Тата ован – Петар Шћеповић VII1
7. Вук – Стефан Плећаш VII2
8. Чобан – Филип Папић VII1

Редитељ: учитељ Зоран Гаврић

 

 

Због проба смо морали да изостајемо са часова, али то нам је и помогло да се боље припремимо. Било је занимљиво, више смо се дружили и забављали. Истина је да смо убацили доста ствари у текст, али то се исплатило јер је било много духовитије и занимљивије публици.

Пред сам наступ неки од нас су имали малу трему због бриге да се представа неће допасти публици, али напротив, добили смо велики аплауз. Сви су били одушевљени и честитали нам. Веома нам је драго због тога.

Текст припремиле: Ана Димитријевић, Маша Цветановић, Милица Јовановић и Катарина Арнаутовић, VII 1

 

 

Гледајте нас на YouTube каналу: